SMC

/SMC
SMC 2021-06-09T08:06:13+02:00

SMC

SMC is wereldwijd de grootste leverancier van pneumatische componenten en specialist in industriële automatisering. Mechatronica, robotica, moderne besturingstechniek en natuurlijk het werken met elektrische actuatoren, het hoort allemaal bij SMC. Met bijna 21.000 collega’s over de hele wereld en verkoopkantoren in meer dan 80 landen is SMC overal te vinden.

Met 12.000 basisproducten in meer dan 700.000 varianten realiseert SMC automatiseringsoplossingen in vrijwel iedere sector. Machinebouwers en internationale high tech bedrijven werken graag met SMC samen.

SMC in Nederland

SMC Nederland is gevestigd in Amsterdam en heeft een Technology Center in Eindhoven. Daar worden SMC-componenten, ook in cleanroom-omgeving, geassembleerd en beschikken we over een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.

Bij SMC Nederland werken 80 gedreven mensen. Een deel daarvan is afgestuurd hbo’er. Zij werken bij ons onder meer als sales engineer, application engineer of project engineer.

SMC en Innovum

Fontys Hogeschool biedt hoogstaande techniekopleidingen. Daarmee is Innovum ook een belangrijke studievereniging. SMC is dan ook een trotse sponsor van Innovum.

Wil je meer weten over SMC? Kijk op www.smc.nl