NTS

/NTS
NTS 2020-12-14T16:03:12+02:00

Over NTS

NTS: Accelerating the future

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules, die de innovatie van haar klanten versnellen. Daarmee draagt NTS bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld.

We zijn partner of choice in precisietechnologie

Als eerstelijns systeemleverancier biedt NTS net dat extra beetje kennis van maakbaarheid en fabricage, waardoor efficiënte productie mogelijk wordt. NTS is de partner of choice voor modules en systemen waarin precies bewegen en positioneren cruciaal is. NTS heeft veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. NTS focust op grote, high-tech OEMs, actief in markten met een hoge mate van technologische uitdagingen, lage volumes en hoge complexiteit, zoals de semiconductor, life sciences & analytical en digital printing markten.

Samen de toekomst versnellen

Onze klanten vertrouwen steeds meer op de kennis van hun partners om in te spelen op de toenemende snelheid van nieuwe productintroducties. Samen met onze klanten ondersteunt NTS de klant met raad en daad in het realiseren van diens doelstellingen over de gehele lifecycle van de machine. NTS biedt een schat aan technische kennis, waarbij competentie, passie en trots centraal staan. Accelerating the future betekent voor ons ook dat we streven naar langetermijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Enkele feiten

· Hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland

· Meer dan 70 jaar ervaring in de maakindustrie

· Meer dan 1.700 medewerkers

· Een omzet van meer dan €270 miljoen

Werken bij NTS

Onze collega’s spelen een cruciale rol in het succes van NTS: ze maken daadwerkelijk het verschil voor onze klanten Met hun brede kennis en ervaring, werken we vol passie, trots en ambitie voor onze klanten.

Je werkt bij één van de leidende toeleveranciers in de high-tech industrie. Je bent bevlogen en betrokken bij je vakgebied, net als onze andere collega’s. Tegenover jouw passie en bevlogenheid voor je vakgebied zetten wij volop kansen en mogelijkheden om door te groeien.

Je wilt aan projecten werken die bijdragen aan de technologie van de toekomst. We zorgen er voor dat inhoudelijke projecten en werkzaamheden zo goed mogelijk gekoppeld zijn aan jouw kennis en vaardigheden. Zo helpen we jou en onze klanten om de toekomst te versnellen!