Innovum Student Support (ISS)

/Innovum Student Support (ISS)
Innovum Student Support (ISS) 2022-03-09T14:37:27+02:00

Innovum Student Support

Sinds een paar jaar is binnen Innovum de student support commissie begonnen (I.S.S) om zo veel mogelijk studenten verder te helpen binnen de opleiding. Onder de commissie vallen meerdere taken om bij te houden zoals: het werven van tutoren, contact met Fontys en Bètaritme onderhouden, promotie voor de studenten… en nog veel meer. Om de studenten te helpen organiseren we individuele bijles en huiswerkuren, daarnaast bieden we een luisterend oor voor problemen die de studenten hebben. Ook hebben wij een boekenkast waar lesboeken geleend kunnen worden en zijn wij bezig met cursussen te geven. Denk je hulp te kunnen gebruiken, of heb je vragen aarzel dan niet om ons te contacten via: studentsupport@engineeringeindhoven.nl.

Hé jij,

Ben jij heel goed in een vak of meerdere vakken en denk je dat je dit aan iemand kan uitleggen, meld je dan aan als Innovum Student Support tutor! Als tutor mag je gratis koffie of thee halen in het Innovum-hok en krijg je toegang tot workshops en cursussen, verder krijg je bij:

  • 20 uur bijles geven, dezelfde voordelen als een actief lid binnen Innovum.
  • 30 uur bijles geven, Innovum merchandise naar keuze (Truien, sokken, stropdassen enz.)
  • 40 uur bijles geven, een ervaringscertificaat voor bijles geven (dit staat leuk op je cv).
  • Per 5 uur ⇾ 2 Innovum muntjes (te gebruiken bij borrels/enz.)

Dus meld je aan als tutor via de volgende link: https://l.svinnovum.nl/aanmelden-tutoren

Heb je hulp nodig met een vak schrijf je dan hier in voor bijles: https://l.svinnovum.nl/aanmelden-bijlessen , dan koppelen wij jou aan een tutor.