Innovum Student Support (ISS)

/Innovum Student Support (ISS)
Innovum Student Support (ISS) 2020-11-05T16:13:01+02:00

Innovum Student Support

Sinds dit schooljaar is binnen Innovum de nieuwe student support commissie begonnen om zo veel mogelijk studenten verder te helpen binnen de opleiding. Hiervoor zijn er allerlei taken om bij te houden zoals het werven van tutoren, contact en samenwerking met fontys en beta ritme onderhouden, promotie voor de studenten… en nog veel meer. Om de studenten te helpen organiseren we individuele bijles en huiswerkuren, daarnaast bieden we een luisterend oor voor problemen die de studenten hebben. Denk je hulp te kunnen gebruiken, of als je vragen hebt kan je ons contacteren op studentsupport@engineeringeindhoven.nl.

Hé jij,

Ben jij heel goed in een vak of meerdere vakken en denk je dat je dit aan iemand kan uitleggen, meld je aan als Innovum Student Support tutor.
Als actief tutor mag je gratis koffie of thee halen in het Innovum-hok en je krijgt toegang tot workshops/cursussen, verder krijg je bij:
–        30 uur bijles geven, dezelfde voordelen als een actief lid binnen Innovum.
–        40 uur bijles geven, een Innovum kledingstuk naar keuze (Truien, sokken, stropdassen enz.)
–        50 uur bijles geven, een ervaringscertificaat voor bijles geven (dit staat leuk op je cv).
Er zullen in de toekomst nog meer beloningen komen, maar het belangrijkste is natuurlijk het helpen van mede studenten, zodat zij ook zo ver met hun studie kunnen komen als jij.
Dus meld je aan op: https://tickets.engineeringeindhoven.nl/events/studentsupport-tutoren/

Heb je nou hulp nodig heb met een vak schrijf je dan hier in: https://tickets.engineeringeindhoven.nl/events/studentsupport-students/ , dan koppelen wij jou aan een tutor.