Lunchlezingen

/Lunchlezingen
Lunchlezingen 2020-09-30T10:55:53+02:00

Lunchlezingen

Om de studententijd van onze studenten, naast de nodige sociale en ontspannende activiteiten, op educatief gebied te verbeteren organiseert Innovum ongeveer 1 a 2 keer per maand een lunchlezing aan. Tijdens deze lezingen biedt Innovum aan de aanwezige studenten, docenten en de gastspreker een hapje en een drankje aan (helaas door corona momenteel niet). Bij deze openbare lezingen zijn gemiddeld tussen de 30 en 80 man aanwezig, waaronder docenten en studenten van Engineering maar ook van andere instituten.

Tijdens de lezingen worden door gastsprekers uit de sector of uit andere maatschappelijke sectoren diverse onderwerpen besproken. Deze kunnen uiteen lopen van high Tech apparaten tot lagers, van energie transactie in de toekomst tot de levens ervaringen van ex-verslaafden, van een bionische arm tot tips voor het opstellen van een CV.

Het doel van de lezingen is om studenten kennis te laten maken met verschillende maatschappelijke aspecten en bedrijven. Hierdoor krijgen studenten de kans om zich te ontwikkelen in andere richtingen dan de richtingen die het vakkenpakket ze bied.