ACE

/ACE
ACE 2014-09-23T13:25:53+02:00

ACE ingenieurs- & adviesbureau – Be ingenious

Passie voor techniek en innovatie

ACE is ingenious. Dat betekent werken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren.

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven werken onze medewerkers intern of op locatie van de opdrachtgever. Onze specialismen zijn ondergebracht in 5 marktgerichte business units, te weten:
• productontwikkeling
• industriële automatisering
• hightech systemen
• constructietechniek & apparatenbouw
• automotive (via onze zusterorganisatie BRACE Automotive)

Carrière
Sinds haar oprichting in 1977 heeft ACE zich ontwikkeld tot een toonaangevend ingenieursbureau met ruim 200 hogeropgeleide medewerkers in de Benelux. Een groot gedeelte van de medewerkers in ACE Nederland hebben in Eindhoven werktuigbouwkunde gestudeerd.
ACE stimuleert ingenieurs om zichzelf te blijven ontwikkelen. De organisatie ondersteunt je met persoonlijke ontwikkelplannen, een professionele visie op HRM en faciliteert opleidingen, trainingen en (gezellige) bijeenkomsten met de collega’s van jouw business unit. Afhankelijk van jouw capaciteiten en persoonlijke ambitie geef je zelf vorm aan jouw loopbaan binnen ACE.

Stage/afstuderen/eerste baan
Meerdere Fontys studenten hebben al kennisgemaakt met ACE via projecten op school, stageplaatsen en afstudeeropdrachten. Mocht je net klaar zijn met je studie bieden wij ook plaats voor net afgestudeerde ingenieurs die op zoek zijn naar een uitdagende eerste baan.
Voor stages, afstudeeropdrachten of interesse in een eerste baan kan je contact opnemen met Frank Steeghs: [email protected] – 040-2578300. Ook kun je op de website kijken: www.ace.eu/nl/werkenbij

Volg ons!
Vanuit ACE proberen wij ingenieurs te boeien door de laatste ontwikkelingen en leuke technologieën met hen te delen. Volg ons daarom op een van onderstaande links:

Website/Blog: www.ace.eu ACE logo [Converted]-01
Facebook: www.facebook.com/ACE.eu
Twitter: www.twitter.com/ace_ingenieurs
Linkedin: www.linkedin.com/company/419449
BRACE: www.brace-automotive.com/