ACE

/ACE
ACE 2020-09-24T15:47:18+02:00

Wie zijn wij?

Ben jij zoekende binnen de arbeidsmarkt en weet je niet goed voor wat voor soort bedrijf of richting je moet gaan kiezen? Kom dan gerust een keer vrijblijvend bij ons babbelen!
Bij ACE ingenieurs- en adviesbureau kom je terecht in een gevarieerde, sterke, mensgerichte organisatie met korte communicatielijnen. Onze (nieuwe) medewerkers voelen zich snel thuis in onze directe en transparante no-nonsense bedrijfscultuur waar mens en techniek steeds centraal staan. Er zijn tal van opleidingsmogelijkheden.


Naast deze voordelen kun je bij ACE rekenen op een aangename werksfeer met een uitstekende work-life balance. Verder vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker gewaardeerd wordt.

Carrière

Wij zijn een ingenieursbureau wat betekend dat wij op basis van projecten werken zowel intern als op de klantlocatie. Daarnaast zijn onze specialismen ondergebracht in 5 business units, namelijk:

  • Productontwikkeling
  • Industriële automatisering
  • Hightech systemen
  • Constructietechniek & apparatenbouw
  • Automotive (via onze zusterorganisatie BRACE Automotive)

Wij hechten heel veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zullen daarom regelmatig om tafel gaan zitten om te bespreken of zij op hun plek zitten en wat zij nog meer willen bereiken binnen hun loopbaan.

Tal van mogelijkheden dus bij ACE !
Voor meer informatie check onze website en onze social media kanalen!

Interesse gewekt en wil je je carrière starten bij ACE? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief door naar Tim Veltman (tim.veltman@ace.eu) Ook indien je meer informatie wil betreffende stage- of afstudeermogelijkheden kun je zeker ook bij mij terecht!

Be ingenious!

Hier nog een kleine sfeerimpressie van één van de kernwaarden van ACE, be pragmatic!

Volg ons!
Vanuit ACE proberen wij ingenieurs te boeien door de laatste ontwikkelingen en leuke technologieën met hen te delen. Volg ons daarom op een van onderstaande links:

Website/Blog: www.ace.eu ACE logo [Converted]-01
Facebook: www.facebook.com/ACE.eu
Twitter: www.twitter.com/ace_ingenieurs
Linkedin: www.linkedin.com/company/419449
BRACE: www.brace-automotive.com/